Klantenservice

Heb je vragen? Vind direct antwoorden op de veelgestelde vragen pagina. Staat je vraag er niet tussen, dan kun je onze klantenservice dagelijks bereiken via de mail, telefonisch en via de chat.

Mail ons

info@containeronline.nl

Binnen 24 uur antwoord

Bel ons

085 – 3035343

ma t/m vr 7.30 tot 17.00 uur

Locatie

Hertzstraat 3
1446 TE Purmerend

Een Container voor afval
bestel je gewoon Online

Dat is de gedachten achter ContainerOnline.nl. Je bestelt direct online je containers en ontvangt een getekende overeenkomst. Binnen een week staan de containers bij jou voor de deur en kunnen we van start!

Natuurlijk tegen een scherp tarief én goede voorwaarden. Want zeg nou zelf; je wilt toch niet te veel betalen voor het afvoeren van afval? Precies!

ContainerOnline heeft rolcontainers voor de meest voorkomende afvalsoorten: Restafval, Papier/Karton, PMD, Flessenglas, Organisch afval, Koffiedik, Koffiebekers en Archief. Elke afvalsoort heeft meerdere inhoudsmaten en je kunt de container 1 of 2 keer per week laten legen, om de week of eens per 4 weken. Zo is er altijd een dienstverlening die past bij jouw bedrijf.

Milieu bewust ondernemen?

Ook daar staan wij volledig achter! Maar dit hoeft zeker niet duurder te zijn. Sterker nog. Wanneer je afval gescheiden aanbiedt, scheelt dit in kosten. Milieu bewust ondernemen was nog nooit zo gemakkelijk!

Zo werkt het

Icoon - afvalsoort - restafval

Stel je container samen

kies voor korting of opzegbaar

Icoon - afvalsoort - restafval

Vul je bedrijfsgegevens in

en teken de overeenkomst

Icoon - afvalsoort - restafval

Binnen 1 week

staan de container(s) klaar

Icoon - afvalsoort - restafval

We komen eraan

Staat ie al buiten?